Logo uitkijkpost.nl

Vitesse '22 start met walking football

  Sport
Foto: aangeleverd

CASTRICUM – Voetbalvereniging Vitesse '22 wil iedereen de mogelijkheid geven om te voetballen. Wandelvoetbal is al bij verschillende verenigingen een groot succes. Het samen bewegen op het veld en de sociale interactie die het met zich mee brengt zijn de belangrijkste onderdelen. Op 12 november biedt Vitesse '22 een proeftraining aan. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om mee te doen.

Bij walking football zijn de spelregels zo aangepast dat iedereen mee kan doen. Er wordt op een kleiner veld gespeeld met kleinere goals. Walking football is geschikt voor zowel oud-voetballers als mensen die nog nooit gevoetbald hebben. Voetbal zonder te rennen en zonder fysiek contact is minder blessuregevoelig. Het is daarom uitermate geschikt voor 60-plussers die op een gezonde manier willen bewegen.

Om kennis te maken met OldStars Walking Football organiseert Vitesse '22 in samenwerking met Team Sportservice Kennemerland een try-out op sportcomplex De Puikman. Deze training is op dinsdagochtend 12 november van 11.00 tot 12.00u. Deelname is gratis. Neem sportkleding en buitenschoenen mee. Graag opgeven bij Edwin Keizer (buurtsportcoach Castricum) via ekeizer@teamsportservice.nl. Bij voldoende interesse zal er wekelijks aanbod van walking football opgezet worden. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Edwin via 0251-25 47 40.

Meer berichten