Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Akersloot

Jubileum editie AMAK-Loop in Akersloot

  Sport

De Amakloop is als trimloop al jaren een begrip in en rondom Akersloot. Dit jaar vindt op zondag 29 september alweer de 35e editie plaats.

Er is een trimloop over vijf, tien en vijftien kilometer, die start bij de handbalkantine aan de Boschweg 3 te Akersloot. De start van alle drie de afstanden is om 11.00 uur. Voor de eerste drie op iedere afstand zijn leuke prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door trouwe sponsoren vanuit de lokale middenstand.

De jeugd tot en met acht jaar loopt de halve mijl (805 meter) en de oudere jeugd (tot en met dertien jaar) loopt de hele mijl (1610 meter). De halve mijl start om 10.00 uur en de hele mijl om circa 10.15 uur. De jeugd krijgt na afloop een medaille en maakt kans op prijzen in de verloting. Vanwege het jubileum is er na afloop voor iedereen een feestelijke traktatie!

Inschrijven kan op zondag 29 september vanaf 9.00 uur in de kantine van handbalvereniging Meervogels aan de Boschweg 3 te Akersloot. Voorinschrijving is mogelijk via www.inschrijven.nl. Deelname voor de jeugd is gratis.

Meer informatie op www.amakakersloot.nl

Meer berichten