Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Limmen

Spetterende opening seizoen 2019 – 2020 Senioren Biljart Limmen

  Sport

Door Ben Piepers

Het openingsfeest van Senioren Biljart Limmen 2019/2020 op donderdag 5 september was een spetterend begin van het nieuwe seizoen van de vereniging in het clubgebouw van  de Vredeburg in Limmen.

Ook dit jaar was de belangstelling groot. Ruim zeventig deelnemers, leden van de club en partners, werden welkom geheten door de voorzitter Ben Piepers.

Na de koffie met gebak, begaf men zich onder de vrolijke noten van het muziekduo Jan en Gerard van de Schaaf naar de biljartzaal waar men mee kon doen met de voor deze middag georganiseerde biljartspellen.

Het feest werd compleet met een hapje en drankje, geserveerd door de dames Regina Bolten en Emmy Dirkson (vrijwilligsters). En van een dansje onder begeleiding van het muziekduo werd gretig gebruik gemaakt. Dames en heren namen deel aan het vlotbruggen. Voor dames was er het spel 'hondenhok' en de heren konden hun vaardigheid beproeven met 'het spel van Dick Heyne'.

Bij het vlotbruggen bezette Joke Balkenende de 1ste plaats, 2de plaats was er voor Hanny van Duin en een 3de plaatsMeindert Duin die daarmee de eer van de heren verdedigde.

Het spel van Dick Heyne, waarbij de bal via de band in een zeskantig bord met 6 vakken moet worden gespeeld (iets meer voor de specialisten) werd Dick Twisk in twee ronden de winnaar met 36 van de maximaal haalbare 42 punten, een 2de plaats voor Nico Hoebe met 34 punten.

Voor de derde plaats waren er drie gegadigden, Meindert Duin, George van der Linden en Ben Piepers met 31 punten. Zij moesten 'van acquit' punten zien te behalen waarbij Meindert de beste was.

Uitslag dames 'hondenhok': 1ste plaats voor Tineke Duin, een 2de plaats voor Corry de Winter en 3de plaats was voor Lia Zonneveld.

Aan het eind van de middag, na de prijsuitreiking, werd het biljartfestijn afgesloten met een Chinees buffet van de plaatselijk Chinees. Al met al een spetterend opening van het biljartseizoen 2019 – 2020 van Senioren Biljart Limmen!

Meer berichten