Logo uitkijkpost.nl
Foto: Paoline Kruijssen, www.pkfotografie.nl
Castricum

Castricummer Peer Koopmeiners tekent bij AZ

  Sport

AZ heeft Castricummer Peer Koopmeiners tot medio 2022 vastgelegd. Koopmeiners (19), is het jongere broertje van Teun Koopmeiners. Het is het eerste contract voor de jonge middenvelder, zo is te lezen bij mediapartner NH Nieuws.

"Ik ben er superblij mee", reageert Koopmeiners op de officiële kanalen van AZ. "Maar dit is pas het begin. Ik voetbal hier al sinds de 'Onder 12'. Dat ik nu een beloning krijg in de vorm van een contract, is heel mooi. Het komende seizoen wil ik zo veel mogelijk minuten maken bij Jong AZ en nog meer ervaring opdoen. Mijn officieuze debuut heb ik al gemaakt voor AZ, maar nu wil ik zo snel mogelijk mijn officiële debuut maken in het AFAS Stadion."

De Castricummer speelt al sinds 2009 in de jeugdopleiding van de Alkmaarders. Daarvoor speelde hij bij Vitesse'22. Aan het begin van het vorige kalenderjaar maakte hij zijn debuut voor Jong AZ, waarvoor hij tot nu toe twintig officiële duels speelde. Ook voor komend seizoen is het de bedoeling dat hij in Jong AZ gaat voetballen. 

Foto: Paoline Kruijssen, www.pkfotografie.nl.

Meer berichten