Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Gratis sport en GameDay Battle Bus tijdens Nationale Buitenspeeldag

  Sport

Op 12 juni is de Nationale Buitenspeeldag. Team Sportservice organiseert een middag met sport en spel voor de kinderen uit groep 1 tot en met 8. Daarnaast is de GameDay Battle Bus er voor kinderen uit groep 7 en 8. Deze middag is gratis en je hoeft je niet op te geven.

Neem je vrienden mee, en daag ze uit! De gymleerkrachten en buurtsportcoaches van Team Sportservice zorgen ervoor dat jullie veel verschillende sporten en spellen kunnen doen. Je kunt onder andere voetballen, basketballen, flagfootball spelen en circusacts proberen. Voor kinderen uit groep 7 en 8 is de GameDay Bus aanwezig met extra activiteiten in de bus en op het veld. De GameDay Bus biedt Gaming, Urban activiteiten, ultimate frisbee, racen en techniek. E-sport wordt gecombineerd met fysieke sport, zoals basketbal.

Meedoen? Kom gewoon langs tussen 14.00 en 16.00 uur. De Buitenspeeldag wordt gehouden op het veld naast basisschool Helmgras. Kijk voor meer informatie op de website. Houd bij slecht weer de website of Facebook in de gaten.

De GameDay Bus wordt mogelijk gemaakt door SKDH en Forte.

Meer berichten