Logo uitkijkpost.nl
Jurg van der Wel
Jurg van der Wel (Foto: Atletiek Vereniging Castricum)
Castricum

Trainer Jurg van der Wel verrast voor 80e verjaardag

  Sport

Na de training op woensdag 5 juni was het voor de groep van trainer Jurg van der Wel van Atletiek Vereniging Castricum tijd voor een kopje thee en koffie, zoals elke eerste woensdag van de maand. Daar werd Jurg verrast door voorzitter Joop Beentjes en bestuurslid Paula Vrolijk, zij hadden samen met de groep atleten die bij Jurg trainen een verrassing voor hem, een prachtige taart omdat hij zaterdag 8 juni 80 jaar wordt! Jurg is de oudste trainer van AV Castricum.

"We vinden het heel bijzonder dat Jurg nog steeds actief is als trainer, elke woensdagavond en nu tijdelijk ook op dinsdagochtend", laat Atletiek Vereniging Castricum weten op hun website. Van voorzitter Joop Beentjes kreeg hij ook een boeket bloemen, in de clubkleur oranje. Jan Pel gaf namens de atleten een fles drank cadeau en memoreerde Jurg als zeer geliefde trainer die al jaren met groot enthousiasme zijn groep atleten traint en dat altijd met een grote lach op zijn gezicht.  Voorzitter Joop Beentjes gaf aan dat de atleten zijn manier van training geven bijzonder waarderen en dat ze hopen dat hij nog lang actief blijft als trainer. 

Jurg is eind april 1982 bij AVC gekomen, heeft in 1985 een cursus gevolgd om jeugdatletiektrainer te worden en een paar laar later een cursus looptrainer. Hij is dus al 34 jaar actief als trainer bij AV Castricum! Een prestatie waar de vereniging zeer trots op is! 

Bron en foto: Atletiek Vereniging Castricum.

Meer berichten