Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Limmen

Jeugd Tafeltennisvereniging Limmen speelde voor clubkampioenschap

  Sport

Op vrijdag 10 mei vonden aan de Hogeweg in Limmen de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de jeugd van Tafeltennisvereniging Limmen plaats en dat is altijd iets om naar uit te kijken! Het is een spannend, maar bovenal ook erg gezellig toernooi waarbij er gestreden wordt om maar liefst 6 bekers en daarnaast ook nog een wisselbeker.

Om het toernooi voor iedereen interessant te houden, werden de jeugdleden op niveau ingedeeld in twee verschillende poules: poule A voor de ervaren spelers, poule B voor de beginnende leden.

In poule B bleek na een spannende finale tussen Franka Brink en haar teamgenoot Wout Slokker, dat de eerste prijs in deze poule dit jaar naar Wout zou gaan. Wout is een nieuwkomer afkomstig van TTV Castricum die, net als een aantal clubgenoten, dit jaar voor het eerst meedoet in Limmen. Des te meer is dit een prestatie om trots op te zijn! Viggo Sokaroski mocht vrijdagavond de beker voor de derde plaats in ontvangst nemen.

In poule A waren vele spannende wedstrijden een lust voor het oog. Senne Schoeber en Roos Briefjes streden om de derde plaats, die dit jaar aan Senne toegewezen werd. Ramon Twisk en Mathijs de Kremer streden om de felbegeerde titel van 'Clubkampioen Limmen 2019'. De naam van de winnaar zou vereeuwigd worden in de wisselbokaal, die voorheen al 3 jaar op rij naar Sanne Briefjes is gegaan. Dit jaar was het na een bloedstollende finale de eer aan Mathijs om deze beker in ontvangst te mogen nemen.

Wil je zelf ook proberen of tafeltennis iets voor jou is? Dan kun je langskomen op de dinsdagavond (van 18:00 tot 19:00 uur) of op vrijdagavond (van 18:30 tot 20:00 uur). Kijk hiervoor ook eens op de website: www.tafeltennislimmen.nl

Meer berichten