Afbeelding

Prijzen voor Dos-turnsters

Sport Castricum

Beverwijk – In het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 februari werden de tweede competitiewedstrijden gehouden van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie voor rayon Kennemerland. Na afloop van deze wedstrijd werden ook de rayonkampioenen benoemd en werd duidelijk welke turnster door is naar de volgende ronde.

Op zaterdag stonden voor de eerste wedstrijd Fien van den Boogaard, Feline van Graas, Eva Agterberg, Marinka Jonker en Michelle Grogniet klaar. De turnsters hebben prachtig geturnd en dit werd beloond met een derde en vierde plek voor Fien en Feline in de categorie instap D2. Michelle kreeg een bronzen medaille voor plaats vijf en Marinka mocht met goud naar huis en de rayonbeker. De vier medaillewinnaressen gaan ook door naar de finale.

In de tweede wedstrijd mochten Hanna de Ruiter, Janna Louwen en Anna van Egmond (junior divisie 5) en Ilse Straver en Féline Denneman (pupil I D2) aan de gang. Zij vielen helaas net buiten het podium. Janna, Anna en Féline zijn wel door naar de volgende ronde. In de derde wedstrijd was de beurt aan junioren divisie 4. Sophie Denneman, Quinty Brand, Imke Lute en Jet Dreijer turnden een stabiele wedstrijd. Het deelnemersveld was sterk. Jet Dreijer mocht zowel de zilveren medaille en de rayonbeker mee naar huis nemen. Tevens is zij door naar de finale. Aan de andere kant van de zaal turnde Sanne Spil (pupil II D2). Helaas had zij een val van balk, waardoor ze een zevende plek behaalde. Tot slot kwamen de Dos-pupillen II D1 in actie. Roos Grimminck en Eline Korthouwer hadden er veel zin in en dat was te zien! Roos werd eerste en Eline tweede. Roos werd ook rayonkampioen en beiden zijn door naar de volgende ronde.

Op zondag lieten Tessa Schermer, Eva Wahlia en Lola Lauritsen mooi turnwerk zien. Zij eindigden respectievelijk. op een vierde, vijfde en achtste plaats en mogen alle drie door naar de volgende ronde.

Stijne de Winter behaalde bij de senioren vierde divisie het brons en kreeg ook de rayonbeker! Ook zij mag naar de finale.

De laatste 2 Dos-turnsters waren Anna Borst ( jeugd 2 divisie 4) en Iris Spil. Helaas had Anna een val op brug. Iris behaalde een bronzen medaille in haar categorie pre-instap.

'De Autoriteit'.
Come Together in Castricum met o.a. 'De Autoriteit' en 'DJ's 'Vierdiep' 10 uur geleden
Fenna, Sophie, Eefje en Maud.
DOS turnsters stromen door naar finale! 27 mrt, 10:30
Afbeelding
Regionale mbo-toppers winnen medailles tijdens Nederlands kampioenschap 26 mrt, 12:00
Ongeslagen kampioen, ook in de wedstrijd van deze foto bleken de Cas Ladies een maatje te groot voor de eerste klasse.
CAS rugby dames Kampioen 25 mrt, 14:43 3
Bewoners kunnen gezellig met elkaar een 'bakkie' koffie of thee drinken.
Buurtbakkie 2024! 25 mrt, 10:37
leerlingen (en ouders)van JPTeens on Stage bundelen hun krachten tijdens de decor-dag.
JPTeens on Stage: Creatieve Krachten Bundelen voor Nieuw Decor 24 mrt, 17:00
De werkstukken, de scherven en onderdelen uit het proces zijn te zien in het museum.
Expositie: Kunst uit scherven 24 mrt, 15:00
JPTeens on Stage
JPTeens on Stage: Creatieve Krachten Bundelen voor Nieuw Decor 23 mrt, 10:48
Het witte 'passionkruis' mag natuurlijk niet ontbreken.
Projectkoor brengt The Passion naar Castricum 22 mrt, 14:41
Bo Weijer (l) en Sterre Hof (r) mogen Noord-Holland vertegenwoordigen tijdens de provinciale finale op 17 april.
Castricumse Bo Weijer een van de winnaars van de Nationale Voorleeswedstrijd 22 mrt, 11:39
De fietser is met de ambulance naar het NWZ gebracht in Alkmaar.
Fietser bewusteloos na valpartij 19 mrt, 09:34