Mees Duinmeijer wint tweede FIFA19 Tournament in Limmen
Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Limmen

Mees Duinmeijer wint tweede FIFA19 Tournament in Limmen

  Sport

In navolging van vorig jaar, organiseerde vv Limmen naast het traditionele oliebollentoernooi, op zaterdag 5 januari j.l. voor de tweede keer een E-toernooi.

In samenwerking met Weplayesports.com en de sponsoren New York Pizza en de Club van 100, werd door 92 enthousiaste jeugdleden in de leeftijd van 6 tot 22 jaar een compleet toernooi gespeeld op 10 Playstations. Tussendoor kregen spelers en PlayStations even rust en werden de deelnemers verwend met pizza's door eigenaar Virun Dauwan, van hoofdsponsor New York Pizza Limmen.

Allereerst werd in de poulefase gespeeld in 23 poules van vier, waarbij de spelers op leeftijd waren ingedeeld. Na de poulefase werd het in de knock-out-out fase nog spannender. In de kwartfinales stond een aantal spelers die vorig jaar ook doordrongen tot de laatste acht. Toch waren er ook zeker nieuwe gezichten en talenten die doorbraken. Hoogtepunten waren wel de halve finales. Uiteindelijk waren het Auke Straatsma en Mees Duinmeijer die in hun halve finales respectievelijk Bram Thijsse en Jarie van der Sande de baas waren. In een mooie finale was het Mees die met 3-1 Auke de baas was en het tweede FIFA E-Tournament van vv Limmen op zijn naam schreef.

In de tussentijd was ook Telstar E-player Dion aanwezig, die uitgedaagd kon worden door de deelnemers. Dion keek zijn ogen uit en moest toegeven dat het niveau van vv Limmen ook op de Playstation best goed is.

Tot slot werden de prijzen uitgereikt, waarbij Mees naast de eer als winnaar, een beker, een certificaat en ook een mooie New York Pizza-cheque van sponsor Virun in ontvangst mocht nemen. Ook Auke kreeg als verliezend finalist een beker, certificaat en een pizza-cheque. Net als de winnaar van de troostfinale Bram.

Naast de prijs voor de winnaars had sponsor New York Pizza voor alle deelnemers nog een aardigheidje, en kwam er na bijna 6 uur 'gamen' een eind aan een meer dan geslaagd tweede FIFA19 Toernooi bij vv Limmen. Op zaterdag 4 januari 2020 staat de derde editie al gepland! De organisatie hoopt dan ook een tweede toernooi te organiseren voor de 'oudere jeugd' en senioren.

Meer berichten