Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Limmen

Sanne Briefjes pakt derde tafeltennistitel op rij

  Sport

Zaterdag 15 december organiseerde tafeltennisvereniging Limmen het senioren clubkampioenschap 2018. Sanne Briefjes speelde haar voorlopige laatste clubkampioenschap bij TTV Limmen en door alle partijen te winnen is zij voor 3e keer op rij clubkampioen senioren geworden. 

Het 17-jarige jeugdlid Sanne Briefjes leverde in het afgelopen seizoen prestaties van formaat tijdens een reeks successen. Onlangs promoveerde zij met haar damesteam Hilversum in een zinderende beslissingswedstrijd naar de landelijke 1e divisie en veroverde ze op 8 december jongsleden het zilver bij de dames bekerwedstrijden van de nationale bond, samen met haar teamgenoten Neha Gupta en Chanel Verschoor onder leiding van coach Lex Bruijn.

Volgend seizoen gaat Briefjes zich volledig richten op het damesteam Hilversum om handhaving te realiseren in de nationale 1e divisie dames. Doordat ze veel trainingsuren maakt, naast haar schoolcarrière moet zij noodgedwongen keuzes maken en stopt zij met spelen bij TTV Limmen. Volgend jaar zeker een nieuwe jeugd en senioren clubkampioen in Limmen.

Tekst: Marcel Briefjes, Limmen

Meer berichten