V.l.n.r. Truus Glorie, Willie Piepers, Ina Zeeman.
V.l.n.r. Truus Glorie, Willie Piepers, Ina Zeeman. Foto: aangeleverd

Geslaagde opening seizoen 2018/2019 Senioren Biljart Limmen

Sport Limmen

Het openingsfeest van het biljartseizoen 2018/2019 op donderdag 6 september in Vredeburg was een geslaagd begin van het nieuwe biljartseizoen van de vereniging Senioren Biljart Limmen.

Zeventig deelnemers (ook leden met partner) hadden zich voor deze middag aangemeld. Na het openingswoord door de voorzitter en onder begeleiding van het muziekduo Jan v/d Schaaf en Henk Kersens begaf men zich naar de biljartzaal om mee te doen met de georganiseerde biljartspelletjes. Het feest werd gecompleteerd met een hapje en drankje geserveerd door Regina Bolten en Emmy Dirkson!

Dit jaar deden dames en heren samen mee met het spel Vlotbruggen! Tot hun eigen verbazing en enige verwondering bij de heren werden zij, de heren dus, volledig door de dames afgetroefd!

Uitslag 'Vlotbruggen', waaraan zowel dames als heren meededen: winnares was Willie Piepers, 2e was Ina Zeeman, Truus Glorie 3e en als 4e, net buiten de prijzen, Joop Hageman. Uitslag spel 'Hondehok dames', 1e Margot Weijers, 2e Willie Piepers, 3e Hannie van Duin. Uitslag 'spel Dick Heijne', 1e Kees Levering, 2e Henk Kerssens, 3e Ben Piepers.

Met een flesje wijn werden zij tegen het eind van de middag in het zonnetje gezet. Aan het einde van de middag waren het Chinees buffet en het bolletje ijs van 'Onder Nul' (gegeven door een onbekende sponsor) een mooie afsluiting van een geslaagde opening van het biljartseizoen!

Bij Senioren Biljart Limmen kan men van september t/m april van maandag t/m vrijdagmiddag biljarten (vrij en competitie) van 13.00 uur tot 17.00 uur. De middagbijdrage is € 1 en het lidmaatschap bedraagt € 30 per jaar. Iedere 2e en 4e donderdag is er van 19.00 tot 22.00 uur 'vrij biljarten' voor een bijdrage van € 2! Iedereen, lid of geen lid, is dan van harte welkom!

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57