Logo uitkijkpost.nl
V.l.n.r. Truus Glorie, Willie Piepers, Ina Zeeman.
V.l.n.r. Truus Glorie, Willie Piepers, Ina Zeeman. (Foto: aangeleverd)
Limmen

Geslaagde opening seizoen 2018/2019 Senioren Biljart Limmen

  Sport

Het openingsfeest van het biljartseizoen 2018/2019 op donderdag 6 september in Vredeburg was een geslaagd begin van het nieuwe biljartseizoen van de vereniging Senioren Biljart Limmen.

Zeventig deelnemers (ook leden met partner) hadden zich voor deze middag aangemeld. Na het openingswoord door de voorzitter en onder begeleiding van het muziekduo Jan v/d Schaaf en Henk Kersens begaf men zich naar de biljartzaal om mee te doen met de georganiseerde biljartspelletjes. Het feest werd gecompleteerd met een hapje en drankje geserveerd door Regina Bolten en Emmy Dirkson!

Dit jaar deden dames en heren samen mee met het spel Vlotbruggen! Tot hun eigen verbazing en enige verwondering bij de heren werden zij, de heren dus, volledig door de dames afgetroefd!

Uitslag 'Vlotbruggen', waaraan zowel dames als heren meededen: winnares was Willie Piepers, 2e was Ina Zeeman, Truus Glorie 3e en als 4e, net buiten de prijzen, Joop Hageman. Uitslag spel 'Hondehok dames', 1e Margot Weijers, 2e Willie Piepers, 3e Hannie van Duin. Uitslag 'spel Dick Heijne', 1e Kees Levering, 2e Henk Kerssens, 3e Ben Piepers.

Met een flesje wijn werden zij tegen het eind van de middag in het zonnetje gezet. Aan het einde van de middag waren het Chinees buffet en het bolletje ijs van 'Onder Nul' (gegeven door een onbekende sponsor) een mooie afsluiting van een geslaagde opening van het biljartseizoen!

Bij Senioren Biljart Limmen kan men van september t/m april van maandag t/m vrijdagmiddag biljarten (vrij en competitie) van 13.00 uur tot 17.00 uur. De middagbijdrage is € 1 en het lidmaatschap bedraagt € 30 per jaar. Iedere 2e en 4e donderdag is er van 19.00 tot 22.00 uur 'vrij biljarten' voor een bijdrage van € 2! Iedereen, lid of geen lid, is dan van harte welkom!

Meer berichten