Logo uitkijkpost.nl
Team A: Marcel Beerkens – Simone Weeda – Marleen Zijlstra – Thijs Smit.
Team A: Marcel Beerkens – Simone Weeda – Marleen Zijlstra – Thijs Smit. (Foto: Marije Smit)
Castricum

Keep on Running naar Roparun 2018

  Sport

Grote kans dat u de hardlopers en begeleidende fietsers van team 130 Keep on Running voorbij heeft zien komen tijdens een trainingsronde. Of u herkent het logo van de donatieboxen en de statiegeldactie bij Albert Heijn of u heeft iets gelezen en gehoord over het sponsordiner, spinningmarathon, de bijeenkomst bij OVC of de veiling op het sponsorfeest. De afgelopen maanden heeft het team Keep on Running op vele manieren geld ingezameld voor Stichting Roparun. Allemaal voor het goede doel: 'Samen voor ondersteunende zorg voor mensen met kanker'.

Anderhalve marathon
Afgelopen weekend zijn de laatste trainingskilometers afgelegd en nu is het team klaar voor de Roparun, een estafetteloop van ruim 530 kilometer van Parijs naar Rotterdam, of van Hamburg naar Rotterdam. Het team van Smit & Partners Keep on Running vertrekt aanstaande zaterdag 19 mei vanuit Parijs. Dit Roparunteam staat aan de start met 24 personen uit Castricum, Limmen, Akersloot, Heiloo en Alkmaar. Er zijn acht lopers, die dus ieder gemiddeld zo'n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon! Verder wordt het team versterkt met acht fietsers, een teamcaptain, een kok, vier chauffeurs en twee fysiotherapeuten. Tweede Pinksterdag zal het team rond 13.00 uur in Rotterdam over de finish gaan. Een avontuur voor het leven!

Het geld wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die een bijdrage leveren aan het motto van Roparun: 'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'.

Voor het hele team geldt: "Al het ingezamelde geld komt geheel ten goede aan de Stichting Roparun. Wij staan volledig achter het doel voor het verbeteren en uitbreiden van palliatieve zorg aan kankerpatiënten en/of hun naasten. Kanker heb je immers niet alleen."

Meer weten? www.keeponrunning.info en www.roparun.nl.

Tekst: Marije Smit

Meer berichten