Logo uitkijkpost.nl
Foto: Dominik Lack
Akersloot

Jaimie van Sikkelerus sportman van 2017

  Sport

Met een ruime meerderheid van de stemmen is Jaimie van Sikkelerus de sportman van 2017 geworden. Op het TT circuit van Assen werd hij 'overvallen' door een ploeg van CTV.

In pit box 17 werd Jaimie opgezocht met een beker en een heerlijke taart van de Roset. De gedreven 20-jarige Akersloter, die met een ogenschijnlijk gemak 260 km per uur over het circuit raast was zichtbaar verrast. Het kostte heel wat tijd om deze motorfreak de beker te kunnen uitreiken. Hij was de afgelopen maanden in Australië en Thailand om daar zijn wedstrijden te rijden voor het WK 600 cc.

Dat zijn goede prestaties niet onopgemerkt zijn gebleven blijkt wel uit het feit dat hij nu voor het Italiaanse Honda team aan het racen is tussen de grote ervaren profrijders en de fabrieksteams. Met nog een rits aan wedstrijden waarbij hij onder andere Argentinië en Qatar aandoet liggen er nog prachtige mogelijkheden om zijn naam nog nadrukkelijker te vestigen.

Met keihard werken, zijn talent en gedrevenheid is de jury ervan overtuigd nog veel te gaan horen van deze sympathieke Akersloter.

Bron: Omroep Castricum

Meer berichten