Afbeelding
Foto: aangeleverd

Jeugd TTV Limmen-Heiloo 1 kan geschiedenis schrijven

Sport Limmen

Na jaren jeugdteams vertegenwoordigd te hebben in de Noord-Hollandse tafeltenniscompetitie, met als hoogst bekende resultaat de 2e klasse, hangt in de lucht dat het eerste jeugdteam zal kunnen promoveren naar de 1e klasse. Team 1, bestaande uit Mathijs de Kremer, Okke Bos en Jari & Levi Legdeur, is met sprongen vooruitgegaan sinds ze ook deelnemen aan de seniorencompetitie. Halverwege de voorjaarscompetitie staan zij momenteel eerste en de club heeft er alle vertrouwen in dat het kampioenschap haalbaar is. Sinds mensenheugenis is het geen enkel jeugdteam gelukt de 1e klasse te bereiken. Laten we hopen dat het team de komende weken beseft dat zij geschiedenis kunnen schrijven voor de tafeltennisclub uit Limmen-Heiloo.

Ook team 3 met aanstormende talenten Amrou Abou Zaid (afkomstig van TTV Castricum), Roos Briefjes, Job Stolte en Daan Mansjou spelend in de 3e klasse, staan fier bovenaan en kunnen wellicht promotie afdwingen naar de 2e klasse.

Naast deze prachtige teamresultaten wordt TTV Limmen-Heiloo op hoog landelijk niveau vertegenwoordigt door Sanne Briefjes. Zij is in het bezit van de hoogste licentie binnen de tafeltennisbond en speelde 18 maart jl. het A-ranglijsttoernooi te Den Haag. Ze behaalde in een toernooi met 17 deelneemsters de tiende plaats van Nederland. En dan te bedenken dat bijna alle speelsters die boven haar eindigden deel uitmaken van de 4 CTO's (Centrum van Topsport en Onderwijs) waar zij een fulltime trainingsprogramma volgen. Sanne Briefjes is hiervoor nooit gevraagd maar volgt haar eigen trainingsprogramma in Haarlem o.l.v. hoofdtrainer Jan Ternede. Ze wordt bij alle toernooien begeleid door coach Arjan Barendse, tevens voorzitter van TTV Limmen-Heiloo.

Bron en foto: TTV Limmen-Heiloo

De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 10 uur geleden 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00
Politie ter plaatse bij winkelcentrum Geesterduin.
Werknemer bakkerij krijgt ongeluk met snijmachine' 8 apr, 10:30
De politie in winkelcentrum Geesterduin.
Werknemer bakkerij krijgt ongeluk met snijmachine 8 apr, 09:43