Logo uitkijkpost.nl
Sportploeg van het jaar, FC Castricum Senioren 1
Sportploeg van het jaar, FC Castricum Senioren 1 (Foto: Paul van der Molen)
Castricum

Eerste winnaars sportverkiezingen 'overvallen'

  Sport

De stemmen zijn geteld, de winnaars zijn bekend. Er is massaal gehoor gegeven om te stemmen op de genomineerden voor de sportverkiezingen 2017. Meer dan 900 stemmen zijn er binnen gekomen.

In de nieuwe opzet is er voor gekozen de winnaars te verrassen. De eerste 'overval' vond zaterdag 10 februari plaats bij FC Castricum. In de categorie sportploeg van het jaar waren de meeste stemmen voor FC Castricum Senioren 1. De ploeg is afgelopen jaar kampioen geworden en promoveerde naar de 2e klasse. Met veel enthousiasme werd de beker door aanvoerder Stef Zijlstra uit de handen van Wethouder van sportzaken, de heer Schijf, in ontvangst genomen.

Ook de winnaar van de categorie lid van verdienste kwam uit de koker van FC Castricum. Met 68% van de stemmen in deze categorie mocht Sandy Klaver blij verrast de beker en een heerlijke taart van de Roset in ontvangst nemen. Een terechte beloning voor dit manusje-van-alles van de blauw witten.

Komende weken zullen de winnaars van de andere categorieën bekend gaan worden. Wie dat zijn blijft uiteraard nog een verrassing. Beelden van de uitreiking zijn binnenkort te zien via Castricum TV.

Bron: Castricum TV

Meer berichten