Afbeelding

Medailles voor turnsters Dos

Sport Castricum

Zaterdag 13 en zondag 14 januari waren de tweede competitiewedstrijden turnen van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. In Beverwijk turnden de Dos-meisjes in allerlei categorieën.

Op zaterdag behaalden Natasja Tromp en Janna Louwen brons bij de Junioren divisie 5. Zij stromen door naar de halve finale, net als Anna Borst. Hanna de Ruijter werd vijfde bij de Jeugd 2. De doorstroming van de andere zaterdagwedstrijden is nog niet bekend.
Op zondag was Bodhi Kok de jongste Dos-deelneemster en werd door haar prestaties over twee wedstrijden rayonkampioene. Sofie Meijne (instap D1) mocht het zilver in ontvangst nemen.

Seniorturnster Marlous de Bruijne turnde wederom een perfecte wedstrijd. Ze haalde goud en werd tevens rayonkampioene. Een goede wedstrijd was er ook voor Marinka Jonker, die bij de Jeugd 1 D2 de derde prijs ontving. Quely Figelet, Lola Lauritsen, Tessa Schermer en Eva Walia vielen net buiten de prijzen, maar zijn wel doorgestroomd naar de halve finale.

In de laatste wedstrijd turnden Amber Blaauw en Imke Lute ( junior divisie 4). Beiden turnden een stabiele wedstrijd en Amber mocht een bronzen medaille voor de vijfde plaats mee naar huis nemen en Imke een zilveren. Samen gaan zij door naar de halve finale.

De andere Dos-groep ( pupillen 1 D1) had een hele spannende wedstrijd, want pas na vier toestellen werd  bekend wie een plek op het podium behaalde: Goud voor Eline Korthouwer en de beker voor rayonkampioene. Roos Grimminck en Ronja van Walraven behaalden brons. Samen met Meike van Marle stromen ook deze turnsters door naar de halve finale.

Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01