Logo uitkijkpost.nl
Vorig jaar was het beregezellig bij de juichzone
Vorig jaar was het beregezellig bij de juichzone
Bakkum

Juichzone op Camping Bakkum

  Sport

Op zondag 14 januari 2018 vindt de Saucony Egmond Halve Marathon plaats. De juichzone op Camping Bakkum is al bijna een traditie. Dit jaar loopt voor de derde keer het parcours over het terrein van de camping. De juichzone wordt samen met Atletiek Vereniging Castricum georganiseerd om de vele lopers een hart onder de riem te steken nadat zij het zware stuk over het strand hebben gehad.

Ook dit jaar wordt er weer een feestje gevierd op het terrein van de camping. Met warme chocolademelk, Glühwein en broodjes rookworst wordt de innerlijke mens verwarmd, terwijl u staat mee te deinen op de muziek van DJ Sweet le Freak. Iedereen is welkom om mee te juichen.

Veel supporters zullen aanwezig zijn om leden van Atletiek Vereniging Castricum aan te moedigen. Michel Butter is een van de beroemdste leden, hij eindigde op een indrukwekkende 6e plaats bij de marathon van New York. Bij de vorige editie van de halve marathon van Egmond eindigde hij als 7e (= 2e Nederlander). Dit jaar loopt hij weer mee.

De Atletiekvereniging heeft een speciale trainingsgroep, die sinds september traint voor de Saucony Halve Marathon van Egmond.

De eerste wedstrijdlopers worden tussen half één en kwart voor één verwacht. Zorg dat u er op tijd bij bent, dan heeft u het beste uitzicht. Om 12.00 uur begint het feestje. En om 14.30u zijn de lopers allemaal voorbij gekomen.

Er zijn genoeg parkeerplaatsen, maar op de fiets komen is makkelijker.

Bron en foto: Kennemer Duincampings

Meer berichten