Logo uitkijkpost.nl
Foto: Dieuwke van der Hoeven, via Helios.
Castricum

Schoolkorfbal Helios een succes!

  Sport

Op zondag 8 oktober 2017 was bij KV Helios het schoolkorfbal toernooi. Het was een geslaagde dag met 23 teams. Het mooie weer hielp mee en er hing een gezellige sfeer op het sportpark. De vele vrijwilligers van Helios zagen overal een lach en hoorden fanatieke kreten tijdens de wedstrijden. 

Omdat Helios een zeer hechte verenging is, werd het organiseren van het toernooi door een grote groep opgepakt. Het was een vrolijke en fanatieke groep vrijwilligers die alles geregeld had waardoor het toernooi vlekkeloos verliep.

De spelers kwamen uit Castricum, Limmen, Bakkum en Heiloo. Er werden een paar teams blij gemaakt met het winnen van een beker, zoals De Duif groep 4, Helmgras groep 5 en 6, Klimop Groep 7/8 en Visser 't hooft groep 8. 

Helios hoopt dat er kinderen bij ons willen komen spelen, daarom zijn er een aantal leuke trainingen in de komende weken om korfbal  te ontdekken. Voor kinderen van  5 tot 9 jaar op woensdag van 17:00 – 18:00 uur en voor 10-12 jaar op dinsdag en/of donderdag van 18:30 – 19:30 uur. Als het je leuk lijkt om mee te doen met deze training, geef je dan op via jtc@kvhelios.nl. 

Meer berichten