Afbeelding
Foto: Aangeleverd

CAS RC Ladies winnen met 135-5!

Sport Castricum

Met nieuw bloed in de trainersstaf en in het team van CAS RC Ladies is het rugby-seizoen van de dames voortvarend van start gegaan.

Hoewel voorafgaande aan de eerste wedstrijd er wat lichte opwinding was over de tegenstander (aloude concurrent HFC. Haarlem), was er in de wedstrijd geen moment sprake van zenuwen. Binnen 10 minuten werd de eerste try voor Castricum gedrukt door Linde v.d. Velde. Daarna was het al snel eenrichtingsverkeer richting trylijn van Haarlem . De duinranders lieten er geen gras over groeien en scoorden er lustig op los . Niet alleen Linde , Sophie Touber en Hiske Blom drukten try's maar ook Inge v.d. Velde (ja, zus van…) Miriam v.d. Veen en Lilly (overgekomen uit Nieuw-Zeeland) vonden de achterlijn .

De hand van de nieuwe trainer Hans Marcker was duidelijk te zien. De dames waren fit, sterk, er was een hoge bal handeling snelheid, snelle opvolging door support en er werd getackeld als leeuwen! Uiteindelijk werd het een overwinning van 135-5. Van een streekderby, als vanouds, was na het eerste half uur al geen sprake meer. De ingestroomde nieuwe dames, vorig jaar nog in de jeugd uitkomend, stonden fier hun 'mannetje' en deden niks onder voor de overige speelsters . Ook de teruggekeerde Jitske droeg een belangrijk steentje bij aan deze overwinning. Het belooft wat te worden dit seizoen.

Bron en foto: CAS RC

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57