Logo uitkijkpost.nl
Estafette- en trimloop.
Estafette- en trimloop. (Foto: aangeleverd)
Akersloot

Estafette- en trimloop in Akersloot

  Sport

AKERSLOOT - De Akersloter Marathon Klub (AMAK) organiseert op zondag 2 juli de twaalfde estafette- en trimloop. De estafetteloop staat open voor iedereen. Teams van atletiekverenigingen, bedrijfsteams, gelegenheidsteams, familieteams en gemengde teams mogen meedoen. Individuele lopers kunnen meedoen aan de trimloop. De voorinschrijving (alleen voor de estafetteloop) is inmiddels geopend. Voor de snelste estafetteteams per categorie zijn er prijzen beschikbaar. Er kunnen teams van vier lopers meedoen. Zij leggen na elkaar een parcours af van 5,4 kilometer. Na aankomst van de vierde loper, loopt het hele team gezamenlijk nog een extra ronde van 3,5 kilometer. De finishtijd van de derde loper geldt vervolgens als de totaaltijd van het team.

Het is ook mogelijk om als individuele loper mee te doen aan het evenement. Deze lopers kunnen maximaal zes keer een ronde van 3,5 kilometer lopen. De start voor de teams is om 10.30 uur, voor de individuele lopers is dit 10.35 uur. Start en finishlocatie: handbalvereniging Meervogels, Boschweg 26 in Akersloot. Kleed- en douchegelegenheid is aanwezig. Inschrijven (alleen voor de estafette) kan vooraf via www.amak.nu. De kosten zijn € 16,- per team en kunnen overgemaakt worden op rekeningnummer NL02INGB0004106770 ten name van AMAK te Akersloot onder vermelding van estafette. Op de dag van het evenement is inschrijven aan de start ook mogelijk. De kosten blijven dan voor de estafette € 16,- en voor de trimloop € 4,-. Voor de trimloop is inschrijven alleen op de dag zelf mogelijk.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>