Afbeelding

Hockey-Helden introductiecursus bij MHCC

Sport Castricum

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar die op zoek zijn naar een leuke sport, of graag willen ervaren hoe het is om te hockeyen start op zaterdag 25 maart de gratis introductiecursus Hockey-Helden.

Hockeyoefeningen, spelletjes en wedstrijd

Hockey-Helden, vroeger ook wel bekend als 'De Tulpencursus', geeft kinderen de mogelijkheid om drie achtereenvolgende weken geheel vrijblijvend met een hockeytraining mee te doen. Een uur lang worden hockeyoefeningen en spelletjes gedaan, vaak afgesloten met een wedstrijdje. De kinderen worden op leeftijd ingedeeld in kleine groepjes. Na de training staat er een glas limonade klaar in het clubhuis.

Hockey-Helden wordt gehouden op zaterdag 25 maart, 1 en 8 april, van 10.30 tot 11.30 uur bij hockeyvereniging MHCC op sportpark Wouterland. De trainingen worden verzorgd door enthousiaste jeugdtrainers van de club. Tijdens de cursus wordt een hockeystick beschikbaar gesteld.

Inschrijven en meer informatie Inschrijven voor Hockey-Helden kan via www.mhcc.nl. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@mhcc.nl. Deelname aan de cursus is gratis en schept geen verplichtingen. Lid worden na de cursus kan uiteraard wel!

Bron en foto: MHCC