Logo uitkijkpost.nl
Akersloot

Handbalclinic voor de jeugd in Akersloot

  Sport

Akersloot – In de voorjaarsvakantie organiseert handbalvereniging Meervogels '60 een handbalclinic in sporthal de Lelie voor de jeugd. Deze clinic, op maandag 20 en dinsdag 21 februari, is een trainingsprogramma dat wordt georganiseerd door de Akersloter trainers Arie Krom en Jacco Kerssens. Zij worden geholpen door vele ervaren gediplomeerde trainers.

Deze clinic wordt georganiseerd om de handballende jeugd van Akersloot en omgeving nog beter te laten worden waardoor ze automatisch meer plezier in hun sport krijgen. De jongens en meisjes die in actie komen zijn geboren in 2003, 2004 of 2005. Inmiddels hebben zich bijna 65 talenten uit de hele regio aangemeld en is er zelfs een wachtlijst! Ook deze wordt nog steeds voller.

Het evenement begint op beide dagen om 9.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Ouders, familie, vrienden, kennissen, buren en alle andere geïnteresseerden zijn welkom om een kijkje te komen nemen bij deze talenten! Zij zijn de toekomst van Meervogels '60 en verenigingen in de omliggende gemeenten en wellicht zelfs van het Nederlands handbalteam. Misschien loopt de nieuwe Estevana Polman wel rond in Akersloot.

Bron: Meervogels
Foto: Monique de Vries

Reageer als eerste
Meer berichten