Logo uitkijkpost.nl
Foto: www.sport.be
Foto: www.sport.be
Akersloot

De foute Kersttrui Run in Akersloot

  Sport

In Amerika is het al jaren een hit; de foute Kersttrui Run. Vrijdag 23 december om 19.00 uur is het Wilhelminaplein in Akersloot het startpunt van de Serious Request Kersttrui Run. Loop of ren 3 kilometer in je meest foute kersttrui of outfit door Akersloot!

Rock en Roll Dansgroep Akersloot en Café De Vriendschap slaan hun handen ineen om te zorgen voor een parcours voorzien van kerstversiering, kerstmannen, Mariah Carey, Wham, vuurkorven en veel gezelligheid.

Na afloop kun je in Café De Vriendschap bijkomen van alle inspanningen en zal er warme chocolademelk en glühwein uitgedeeld worden. Deelname kost € 7,50 (inclusief kerstmuts, warme chocolademelk of glühwein), waarvan de opbrengst naar Serious Request gaat. De Serious Reques Kerstttrui Run Akersloot voor jong en oud met een doel en een gezellige kerstsfeer, als dat geen goede kerstgedachte is!

3FM Serious Request 2016 vraagt aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.

Datum: vrijdag 23 december

Start: 19.00 uur

Plaats: Wilhelminaplein Akersloot

Inschrijven:info@vriendschapakersloot.nl

Reageer als eerste
Meer berichten