Afbeelding
Foto: aangeleverd

Deelnemers gezocht voor de gezelligste Oldtimerrit van het jaar

Regio Regio

REGIO - Op zondag 26 september 2021 wordt na een jaar waarin er niks kon en mocht de traditionele Oldtimerrit voor cliënten van de Hartekamp Groep in Heemskerk gereden. 

Dit evenement wordt georganiseerd door drie vrijwilligers: René, Aart en Petra, in samenwerking met de afdeling Vrije Tijd en Vrijwilligers van de Hartekamp Groep. De cliënten geven zich altijd in grote getale op om mee te mogen met deze rit. Daarom is de organisatie op zoek naar zoveel mogelijk eigenaren van oldtimers die hen willen helpen, zodat zij niemand teleur hoeven te stellen. 

De rit wordt gereden onder begeleiding van het Motor Begeleiding Team, EHBO IJmond en vrijwilligers. Het duurt ongeveer 1,5 uur om de prachtige route - gemaakt door René van Eijk-  door de wijde omgeving van Heemskerk en omstreken te rijden. De oldtimers vormen een mooie opvallende colonne door het Noord - Hollandse landschap. Als er door de dorpen wordt gereden laat de colonne zich flink horen en wordt altijd enthousiast begroet door passanten. 

De ervaring leert dat het een superleuke dag is voor iedereen. Voor meer informatie en aanmelding kun je mailen naar westerink1955@ziggo.nl of bellen met Aart & Petra Westerink 06- 51085602.