Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

De Finale met Maurits Hazeleger

  Politiek

Nog enkele weken te gaan en dan zijn op 21 maart de gemeenteraadsverkiezingen. Omroep Castricum, LOV, OVC en Goed Contact organiseren het allerlaatste debat, getiteld de Finale. Deze wordt gehouden op zondagavond 18 maart in Theater Koningsduyn in Geesterhage in Castricum. In De Finale zullen de tien lijsttrekkers voor het laatst in debat gaan over allerlei onderwerpen die in Castricum spelen. Voor de kiezer een prachtige kans om inzicht te krijgen in de verschillen tussen de tien lokale partijen.

In de pauze van het debat treedt cabaretier Maurits Hazeleger op. Deze talentvolle jonge Castricummer heeft zijn sporen reeds verdiend. Zo trad hij vorig jaar op bij Castricum got Talent en verzorgde onlangs met Jeroen van Arkel het voorprogramma van het komische toneelstuk 'Oeloek'. 

Sander Verschoor over de avond: "Het beloofd een spannende en interessante debatavond te worden en met de komst van Maurits Hazeleger is de avond meer dan compleet!"

De Finale kan iedereen bijwonen, kaarten a € 7,50 (inclusief consumptie) kunnen besteld worden via debat@castricum105.nl o.v.v. naam en uw adres. Ontvangst is 19:30 uur, aanvang programma om 20:00 uur.

Bron: Castricum 105

Meer berichten