Logo uitkijkpost.nl
Minister Sander Dekker
Minister Sander Dekker (Foto: Aangeleverd)
Castricum

Minister bij u aan de deur

  Politiek

Als woensdagavond 7 februari de bel gaat, dan kan het zijn dat minister Sander Dekker van Rechtsbescherming bij u aan de deur staat. Hij gaat, samen met VVD Castricum, bij mensen langs in de straten rond het uitgaansgebied in het centrum van Castricum.

De afgelopen jaren werd Castricum een aantal keren opgeschrikt door geweldincidenten in het uitgaansgebied en op het station. Horecaondernemers en gemeente hebben daarop diverse maatregelen genomen: meer toezicht, betere controle op leeftijd en tijdelijk cameratoezicht. 

Sander Dekker is één van de 3 bewindspersonen op het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Hij gaat samen met de lokale kandidaten langs deuren om in gesprek te gaan over het thema veiligheid in onze uitgaansgebieden. Zij zullen uw vragen beantwoorden en ze zijn benieuwd naar uw ervaringen en wensen ten aanzien van veiligheid en aan welke maatregelen u denkt. 

Het gezelschap gaat eerst langs de deuren bij omwonenden en horeca in het uitgaanscentrum. Vanaf ongeveer 20:30uur zullen zij afsluiten bij Grand Café Balu, Dorpsstraat nr. 35a te Castricum.

Bron en foto: VVD Castricum

Meer berichten