Afbeelding
Foto: Facebookpagina Politie Basisteam Alkmaar

Getuigenoproep na botsing N203

Politie Castricum

CASTRICUM - Bij een frontale aanrijding op de N203 in Castricum waar drie personenauto’s bij betrokken waren, raakten zaterdagavond 5 februari vier personen gewond. De bestuurder van één auto raakte bekneld en moest worden bevrijd. Deze 20-jarige man uit Beverwijk is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de andere twee personenauto’s konden zelfstandig uit het voertuig komen en zijn tevens overgebracht naar het ziekenhuis. Lees hierover meer in dit artikel.

Detailopname surveillancewagen
Omstreeks 19.30 uur kreeg de politie de melding binnen. Twee personenauto’s waren frontaal met elkaar in botsing gekomen. Een derde personenauto kon vermoedelijk niet meer ontwijken en klapte tegen de achterzijde van de personenauto voor hem. Toen agenten arriveerden bleek dat in één van drie personenauto’s een persoon bekneld zat. Na bevrijding door de brandweer werd de bestuurder overgebracht naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis is bij hem een bloedonderzoek afgenomen in verband met de verdenking van het rijden onder invloed. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De inzittenden van de andere twee auto’s, een 24-jarige man uit Heemskerk en zijn passagier een 25-jarige vrouw uit Limmen en een 68-vrouw uit Heemstede, konden zelfstandig uit de personenauto’s komen en zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De N203 is enkele uren afgesloten geweest voor onderzoek.

Getuigenoproep 
De verkeersongevallenanalyse (VOA) onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Voor het onderzoek is de politie nog op zoek naar meer getuigen. Heeft u iets gezien, of heeft u mogelijk beelden van een dashcam, bel dan met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem met 0800-7000 (2022024122).

Bron: politie.nl