Afbeelding
Foto: Politie Alkmaar op Facebook

Overvallers bedreigen personeel van snackbar Castricum met mes, politie zoekt getuigen (UPDATE)

Politie Castricum

CASTRICUM - Twee overvallers hebben zondagavond 21 november geprobeerd om snackbar Castricum te overvallen op de Burgemeester Mooijstraat in Castricum, meldt het Noordhollands Dagblad.

UPDATE:
Rond 20:30 uur kwamen twee mannen de snackbar binnen en bedreigden het aanwezige personeel, zo is te lezen op de website politie.nl. Zij eisten geld en probeerden de kassa leeg te halen. Toen zij de kassa niet open kregen, vluchtten de twee de snackbar uit en liepen in de richting van de Dorpsstraat. Niemand raakte bij de overval gewond en werd niets buitgemaakt.

Signalement
De twee verdachten waren mogelijk rond de 20 jaar oud, droegen donkere kleding waarvan één een blauwe broek en de ander een zwarte broek. Beiden droegen donkere handschoenen en een mondkapje.

Getuigenoproep
Heb je rond 20:30 uur de mogelijke verdachten gezien in de buurt van de Burgemeester Mooijstraat? Heb je camerabeelden waarop verdachte personen te zien zijn voor of na de overval? Of heb je andere informatie over deze overval? Bel met de politie via 0900-8844 of gebruik het tipformulier op politie.nl. Hier kun je ook beeldmateriaal uploaden.