Logo uitkijkpost.nl
Foto: Politie Alkmaar op Facebook
Castricum

Verdachte personen, drankrijder en kermis

  Politie

CASTRICUM - Het politienieuws van maandag 4 t/m zondag 10 oktober. 

Verdachte personen niet meer aangetroffen
Dinsdagmiddag 5 oktober kreeg de politie omstreeks 17.00 uur een melding dat er een man in de tuin liep van de 1e melder Cieweg, Later liep de man in de zijtuin van de tweede melder Bijlacker. Het signalement van de man is: 1.75 a 1.80 m. lang, fors postuur, grijs jack aan, wit T-shirt, blauwe spijkerbroek, witte gympen lijkt op Puma embleem, zwarte baseballpet op met gouden tekst aan de voorkant. Ondanks dat er een Burgernetmelding uitgegaan is, is de desbetreffende man niet aangetroffen.

Later op de avond was er nog een melding van drie verdachte personen op de hoek van Cieweg/ Braveld. Er is door melder en politie (op de fiets) nog gezocht in de omgeving maar de personen zijn niet meer aangetroffen.

Politie Castricum verzoekt om verdachte situaties als deze direct via 112 aan te melden, zodat ze betreffend persoon kunnen opsporen. De avonden worden donkerder en het inbrekersgilde wordt daarom ook weer (helaas) actief.

Drankrijder raakt geparkeerde auto’s
Vrijdag 8 oktober omstreeks 18.05 uur, is de bestuurder van een personenauto op de Breedeweg in Castricum tegen 2 geparkeerde auto’s aangereden. De bestuurder, een 57-jarige man uit Beverwijk, was al bezig om omwonenden te vragen van wie de door hem aangereden auto’s waren. De collega’s ter plaatse roken alcohollucht en hebben de man laten blazen. Hij bleek te veel gedronken te hebben. Hij blies 420 ugg/l en heeft daar een bekeuring voor gekregen. De identiteit van de eigenaren van de aangereden voertuigen worden achterhaald.

Slechts paar incidenten kermis Bakkum
De kermis in Bakkum is dit weekeinde goed verlopen. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober waren er geen incidenten. Op zondag 10 oktober waren er enkele groepjes die lastig waren bij het feestgedeelte. Daar was ook een agressieve jongeman, die verwijderd is en aangehouden voor verstoring van de openbare orde. Hij heeft twee bekeuringen mogen ontvangen.

Meer berichten