Logo uitkijkpost.nl
Foto: Politie Alkmaar op Facebook
Castricum

Politieberichten met o.a. aanhouding na inbraak

  Politie

De politieberichten van maandag 30 augustus tot en met zondag 5 september

CASTRICUM  

Woensdagochtend 1 september tussen 07.50 en 08.40 uur  heeft er een verkeerscontrole plaatsgevonden op de Beverwijkerstraatweg te Castricum. Er zijn dertien brom/snorfietsen gecontroleerd. Deze verkeerscontrole was voornamelijk gericht op constructiesnelheid van brom/snorfietsen. Tijdens de controle hebben zes brom/snorfietsen een WOK status gekregen, omdat ze te snel konden rijden. 

Vrijdagmiddag 3 september melding inbraak heterdaad van twee verdachte figuren die een deur van een appartementencomplex, tegenover perceel Dorpsstraat 78, hadden open geflipperd. Tevens melding van poging inbraak appartementencomplex aan de Burg.Mooijstraat. Aan de hand van het signalement zijn even later de twee personen aangetroffen en aangehouden. Het signalement van de beide personen kwam overeen met een inbraak woning in Alkmaar waarbij de verdachten waren overlopen. 

Agent Pim van der Maas schreef hierover op Twitter:

LIMMEN  

Op diverse plaatsen in Limmen is er afgelopen week ingebroken of gepoogd in te breken op diverse locaties. Inbraak of poging door afbreken cilinderslot en als dat niet lukt wordt er een raam opengebroken. 

AKERSLOOT

Inbraak woning aan de Beethovenstraat. Tussen 25 augustus en 3 september gepleegd tijdens afwezigheid van de bewoners. Cilinder werd uit de achterdeur verwijderd. Hele woning doorzocht, nog onbekend wat er weg is. 

Meer berichten