Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Jager
Castricum

Politieberichten met o.a. getuigen mishandeling gezocht

  Politie

De politieberichten van maandag 28 juni tot en met zondag 4 juli

CASTRICUM 

Zondagavond 27 juni omstreeks 19.00 uur is een mishandeling geweest tussen twee buren op de Molendijk. Daarbij is de buurvrouw door de fietsende buurman aangereden en geslagen. De man is aangehouden en er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

In de nacht van zondag 27 op maandag 28 juni is er ingebroken in een woning aan de Costerstraat. Dit gebeurde in aanwezigheid van de slapende bewoners. Met klimwerk is de bovenverdieping bereikt en daar is men via een openstaand raam binnengekomen. Er wordt een handtas met eigendommen vermist.

Op dinsdagmiddag 29 juni zijn op meerdere adressen in Castricum pogingen geweest tot Whattsapp-fraude. Bewoners werden op de Whattsapp benaderd zogenaamd door hun kind, met het verzoek om geld over te maken op het ‘nieuwe’ telefoonnummer van hun kind. Ze vertrouwden dat niet en zijn er niet op ingegaan.  

Op woensdag 30 juni omstreeks 12.58 uur heeft op het parkeerdek van Winkelcentrum Geesterduin een mishandeling plaatsgevonden. Daarbij is een 14-jarige jongen uit Heemskerk mishandeld. Hij had last van de nek en een arm lag open. De dader betrof een blonde jongen van ongeveer 16-17 jaar oud, 1.85 lang, gekleed in een rood trainingspak.
Getuigen van deze mishandeling kunnen zich melden bij de politie, telefonisch 0900-8844, of bij het politiebureau in Castricum, gevestigd Eerste Groenelaan 68 in Castricum. Het bureau is op maandag en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend.

Meer berichten