Logo uitkijkpost.nl
Foto: Politie Alkmaar op Facebook
Castricum

Jonge jongens op klaarlichte dag beroofd

  Politie

CASTRICUM - Op vrijdagmiddag 15 januari heeft even na 15.00 uur een beroving plaatsgevonden op de Geesterduinweg bij de trap naar het parkeerdek van het winkelcentrum. Twee jonge jongens zijn beroofd van geld en persoonlijke bezittingen. Zij zijn hierbij bedreigd en met geweld tegen de grond gegooid. 

De verdachten voldoen aan het volgende signalement:

Jongen 1: circa 18/19 jaar, lengte 1,80./1,85 m, normaal postuur, blank uiterlijk, donkerbruin haar (zijkanten tot oren en achter normale lengte), stond iets omhoog volgens het slachtoffer. Gekleed in zwart trainingspak met rode tinten op armen, geen gezichtsbeharing.

Jongen 2: circa 18.19 jaar, circa 1,75/1,80 m, iets breder postuur dan normaal, licht getint uiterlijk, donkerbruin gemillimeterd haar, zwarte kleding. De verdachten zijn daarna weggelopen tussen het fitnesscentrum en het winkelcentrum richting de Vomar.

De jongens hebben aangifte gedaan en hen is slachtofferhulp aangeboden. De politie stelt een onderzoek in naar de beroving. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de beroving betrokken zijn dan hoort de politie dat graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, ook van dashcams uit die buurt op dat tijdstip. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2021009978.

Bron: www.politie.nl 

Meer berichten