Logo uitkijkpost.nl
Foto: Politie Alkmaar op Facebook
Castricum

De politieberichten met o.a. vandalisme en snorfietsen zonder rijbewijs

  Politie

De politieberichten van maandag 4 tot en met zondag 10 januari

Castricum

Maandagochtend 4 januari rond 5:30 uur heeft de bestuurder van een snorfiets een bekeuring gekregen in verband met het rijden zonder rijbewijs. De man verklaarde niet te weten dat hij hiervoor een rijbewijs moest hebben.

Vrijdagmorgen 8 januari twee meldingen dat er een persoon voor de deur stond om de watermeter te vervangen terwijl de bewoners van niets wisten. De desbetreffende persoon is gecontroleerd en alles bleek gelukkig in orde te zijn.

Zaterdagmiddag 9 januari vond er een aanrijding met letsel plaats op de rotonde Soomerwegh/Oranjelaan. De bestuurder van een personenauto, komende vanaf de Oranjelaan, wilde op de rotonde rechtsaf de Soomerwegh op rijden. Hierbij zag hij, vermoedelijk verblind door de zon, een op het fietspad rijdende fietser over het hoofd met als gevolg een aanrijding. Het slachtoffer, een 97-jarige man uit Heemskerk, is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Zondagmorgen 10 januari omstreeks 04.15 uur kwam er een melding binnen dat er drie jongens een machine aan het slopen waren op de hoek CF Smeetslaan/Dorcamp. Helaas werden de jongens niet meer aangetroffen maar een machine lag op zijn kant, slangen zijn losgekoppeld en een andere machine stond hard te loeien. Deze laatste machine is uitgezet om te voorkomen dat deze zou doorbranden. Bij de machine werden overblijfselen van vuurwerk en wat persoonlijke zaken van iemand aangetroffen. Deze persoon kan van de week een bezoekje van de politie verwachten om één en ander uit te leggen.

Meer berichten