Politie zoekt blauwe auto met flinke schade
Logo uitkijkpost.nl
<p>Dit stuk bumper is achtergebleven op de Geesterweg</p>

Dit stuk bumper is achtergebleven op de Geesterweg

(Foto: Wijkagent Pim van der Maas op Twitter)
Castricum

Politie zoekt blauwe auto met flinke schade

  Politie

De politieberichten van maandag 23 tot en met zondag 29 november 

Castricum 

Donderdagmiddagmiddag 26 november vond er op de Torenstraat een aanrijding plaats tussen een bestelbus en een snorfiets. Het bestelbusje reed vooruit en vervolgens zachtjes achterwaarts. Vervolgens hoorde de bestuurder een harde klap. De snorfiets was achterin gereden. Het busje reed iets harder dan stapvoets achterwaarts. De bestuurder van de snorfiets is overgebracht naar het ziekenhuis voor controle.

Donderdagavond 26 november is er ingebroken bij de tandartsenpraktijk aan de Schelgeest. Binnenkomst door het inslaan van een raam. Het is niet bekend of er iets is weggenomen.

Zaterdagochtend 28 november kwam er een melding binnen van een inbraak in een winkel op de Dorpsstraat. De voordeur bleek te zijn opengebroken. De kassa was ook opengebroken, maar de lade plus de inhoud zat nog in de kassa. Er is niets weggenomen.

Zaterdagmiddag 28 november kwam er een melding vanaf de Koningin Wilhelminalaan dat er mogelijk op de woning was geschoten. De melder kende de verdachte. Collega’s gingen naar zijn woning en blokten deze af. Even later stapte de verdachte in zijn voertuig en reed weg. Hierop is het voertuig gevolgd en op de Walstro is de verdachte aangehouden. Onderzoek wordt ingesteld.

Akersloot

Vrijdagavond 27 november werd er op de Geesterweg, ter hoogte van de Sluisweg, een verkeerszuil, die op de middengeleider stond, omver gereden. De veroorzaker van deze schade is na het ongeval weggegaan zonder zijn of de identiteit van zijn voertuig bekend te maken. Het gaat hierbij om een blauwe personenauto, vermoedelijk merk Peugeot, type 106. Deze auto heeft meer dan kleine schade aan de voorzijde er is namelijk een flink stuk bumper achtergebleven op de plaats van het ongeval. Het verlaten plaats ongeval, zonder je bekend te maken, is een verkeersmisdrijf en wordt over het algemeen flink bestraft.

Meer berichten