Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Jager
Castricum

Verklede man met bijl, ongeval en inbraken

  Politie

CASTRICUM - Het politienieuws van maandag 28 september tot en met zondag 4 oktober.

Castricum

Op de Walingstuin in Castricum is maandagavond 28 september omstreeks 20.00 uur een man in halloweenkostuum gezien. Hij droeg een grijze trainingsbroek, geel lichtgevend shirt, een masker en had een bijl in de hand. Dit gaf schrik bij de jeugdige melders. Collega’s hebben de omgeving afgezocht maar deze persoon niet aangetroffen.

Zaterdagmiddag 3 oktober vond er omstreeks 13.55 uur op de rotonde Soomerwegh/Oranjelaan, een ongeval plaats waarbij een snorfiets en een bromfiets waren betrokken. Beiden reden over de Soomerwegh in de richting van het centrum. Op de rotonde maakte de bestuurder van de bromfiets, een 47-jarige inwoner van Castricum, een onverwachte manoeuvre waar de bestuurster van de snorfiets, een 16-jarige jongedame uit Beverwijk, kennelijk van schrok. Als reactie remde zij af en probeerde uit te wijken. Door het natte wegdek kwam zij ten val. Als gevolg van deze valpartij liep zij letsel aan haar gebit, gezicht en elleboog op.

Limmen

In de nacht van zondag 27 op maandag 28 september werd er ingebroken in de gemeenschappelijke ruimtes van 4 appartementencomplexen. Toegangsdeur(en) van de centrale hal, alsmede een deur in het rolluik van de garage, werden opengebroken. Hierna werden er nog twee garages opengebroken. De inbraken hebben rond 01.30 – 01.45 uur plaatsgevonden. In alle gevallen is er niets als gestolen opgegeven. De locatie van de inbraken betreft omgeving Lage Weide – Meidoornlaan.

Meer berichten