Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Drankrijder, openstaande boetes en motorsurveillance

  Politie

De politieberichten van maandag 7 september tot en met zondag 13 september

Castricum

Op vrijdag 11 september omstreeks 01.15 uur reed er een personenauto weg met flinke snelheid over de Castricummer Werf. De bestuurder gaf nergens richting aan en reed de Beverwijkerstraatweg op. Aldaar verhoogde de bestuurder zijn snelheid tot 80+, waar 60 gereden mag worden. Na een stopteken bleek bij het aanspreken van de bestuurder direct een flinke alcohollucht te ruiken. De 28-jarige bestuurder uit Beverwijk blies een A/G op straat, is aangehouden en overgebracht naar politiebureau Alkmaar. Aldaar blies hij als gevorderde bestuurder 425 Ug/l. Hij kreeg ook een rijverbod van 4 uur.

Akersloot

Op donderdag 10 september omstreeks 16.28 uur is een personenauto op de Geesterweg in Akersloot staande gehouden. De bestuurder had nog drie bekeuringen openstaan voor 399,- of buitengebruikstelling van zijn voertuig. Betrokkene belde zijn vrouw, die direct naar bureau Alkmaar reed om de boetes te betalen. Hij mag nog komen tonen dat zijn voertuig wel verzekerd was, anders krijgt hij daar ook een bekeuring voor van 550 euro.

Limmen

Op woensdag 9 september zijn tijdens de motorsurveillancedienst tussen 08.00 en 10.00 uur meerdere bekeuringen uitgeschreven voor: éénmaal rood licht personenauto, drie maal voor snelheid bromfiets en vijf maal voor niet handsfree bellen.

Meer berichten