Diefstal op camping en strand, mishandeling en glasgerinkel
Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Jager
Castricum

Diefstal op camping en strand, mishandeling en glasgerinkel

  Politie

Het politienieuws van maandag 6 t/m zondag 12 juli.

CASTRICUM

In de nacht van dinsdag 7 en woensdagochtend 8 juli zijn er op Kennemer Duincamping Bakkum meerdere diefstallen gepleegd op de toeristenrecreatiezijde van de camping. Er werden onder andere geld, een tablet en een autosleutel weggenomen. Tevens werden er voortenten en een auto doorzocht. De beheerder ging er direct voor zorgen dat er meer nachtwakers in dienst zouden komen.

Zaterdag 11 juli heeft er tussen 2.30 en 3.22 uur een mishandeling plaatsgevonden op het parkeerterrein van camping Bakkum. Een 18-jarige jongen uit Zaandam werd mishandeld. De verdachte van deze mishandeling is aangehouden. De aanleiding van de mishandeling is niet bekend.

Zondag 12 juli is er tussen 00.30 en 08.30 uur ingebroken bij een strandpaviljoen aan de Zeeweg. Er werden onder andere een kluis, geld en sleutels weggenomen. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844.

LIMMEN

Vrijdag 10 juli was er omstreeks 1.54 uur een melding van een bewoonster aan de Dusseldorperweg dat zij wakker geschrokken waren van glasgerinkel op de begane grond. De politie was snel ter plaatse, maar aan de buitenzijde werden geen bijzonderheden geconstateerd. Er bleek een schilderij van de muur te zijn gevallen met de nodige herrie en glasscherven tot gevolg.

Meer berichten