Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Jager
Castricum

Politie zoekt getuigen verkeersongeval

  Politie

CASTRICUM - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat op woensdagmiddag 17 juni plaatsvond op de Van Haerlemlaan in Castricum.

Op woensdagmiddag 17 juni omstreeks 16.20 uur reed een 22-jarige vrouw uit Castricum op haar fiets over het fietspad naast de Van Haerlemlaan. Zij was net de kruising met de Schulpstet gepasseerd en reed in de richting van de spoorwegovergang. Voor haar reed een vrouw op een fiets in dezelfde richting. Omdat de fietster goed rechts reed, wilde het slachtoffer haar passeren. Just op het moment dat het slachtoffer naast de vrouw reed, kwam deze naar links. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij het slachtoffer ten val kwam. Zij liep letsel aan haar gezicht en kaak op. Na de aanrijding is de fietster vermoedelijk doorgereden. Haar identiteit is niet bekend.

De politie komt graag in contact met getuigen, met name een vrouw met een witte bakfiets waarin een kind zat. Zij was na het ongeval ter plaatse, maar vertrok toen er hulp voor het slachtoffer kwam. Mogelijk is zij getuige geweest.

De politie is bereikbaar op 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Het dossiernummer is: 2020124591.

Bron: Politie.nl

Meer berichten