Logo uitkijkpost.nl
Foto: Politie Alkmaar op Facebook
Castricum

Politie zoekt getuigen steekincident (UPDATE)

  Politie

CASTRICUM - Op woensdagmorgen 17 juni raakte een 18-jarige man uit Castricum ernstig gewond bij een steekincident in Castricum. De politie stelde een onderzoek in. Er zijn (nog) geen aanhoudingen verricht.

Omstreeks 01.05 uur kreeg de politie melding dat een gewonde man aan was komen lopen bij een woning aan de Gasstraat. De man bleek meerdere keren gestoken te zijn. Hij moest voor behandeling worden overgebracht naar het ziekenhuis. Lees hierover ook meer in dit artikel.

Uit een eerste onderzoek komt naar voren dat de man in de omgeving NS-station – Huis van Hilde op een scooter reed en werd tegengehouden door vermoedelijk vier jongens. Zij eisten zijn kostbaarheden. Toen het slachtoffer er rennend vandoor probeerde te gaan, werd hij meerdere keren gestoken. De scooter van het slachtoffer bleek later gestolen te zijn. Deze werd evenwel weer teruggevonden.

Ben je getuige geweest van dit misdrijf of heb je hier informatie over? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844, Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Bron: politie.nl

UPDATE: Wijkagent Castricum Centrum meldt op Twitter dat er op 17 juni twee minderjarige verdachten zijn aangehouden. Het betreft twee Castricummers van 15 en 17 jaar, laat de politie weten.

Meer berichten