Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd

Politieberichten met o.a. Getuigenoproep aanrijding Beverwijkerstraatweg

  Politie

De politieberichten van maandag 4 tot en met zondag 10 november 2019.

Getuigenoproep aanrijding Beverwijkerstraatweg

CASTRICUM - Op donderdagmiddag 31 oktober rond 16.40 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee fietsers. Dit gebeurde op het fietspad van de Beverwijkerstraatweg, richting Castricum, ongeveer 50 m voor de spoorwegovergang. Een vrouw die met haar fiets stil had gestaan aan de zijkant van het fietspad, stak het fietspad over om naar de overkant van het fietspad te lopen. Waarschijnlijk naar een man die daar op de stoep stond met een fiets. De vrouw kwam daardoor op de weghelft van een fietser die net aan kwam fietsen. Deze fietser kon niet meer op tijd remmen en is lelijk ten val gekomen. Er is nog een automobilist gestopt om EHBO te verlenen. Nadat 112 was gebeld, is de man met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw droeg een crèmekleurige jas en had halflang blond haar. Bij dit ongeval is geen politie geweest. De politie verzoekt daarom getuigen zich te melden om de identiteit van de vrouw te kunnen achterhalen en de twee partijen bijeen te brengen.

Aanrijding rotonde Soomerwegh/Molenweide

CASTRICUM - Maandagochtend 4 november vond er een aanrijding tussen een personenauto en een fietser plaats op de rotonde Soomerwegh/Molenweide. De bestuurder van een personenauto zag de fietser over het hoofd met als gevolg dat de fietser aan de achterkant geraakt werd door de personenauto. Fietser kwam ten val maar liep hierbij alleen wat schaafwonden en gescheurde kleding op. Beide partijen gaan de schade onderling regelen.

Twee aanrijdingen op de rotonde Dorpsstraat/C.F. Smeetslaan

CASTRICUM - Dinsdagochtend 5 november een aanrijding auto – fietser, met letsel op de rotonde Dorpsstraat met de C.F. Smeetslaan. Ter plaatse was de ambulance al bezig met het slachtoffer. Er bleek geen letsel te zijn. De bestuurder van een bedrijfsauto zag bij het oprijden van de rotonde de fietser over het hoofd. Vlak na deze aanrijding vond er op dezelfde rotonde een ander ongeval plaats. De bestuurder van een personenauto zag te laat dat er voor haar geremd werd en botste op haar voorganger. Geen letsel maar wel materiële schade aan het voertuig van de veroorzaakster.

Verpleegkundige neergestoken

CASTRICUM - Dinsdagavond 5 november is een verpleegkundige neergestoken in de GGZ-instelling Dijk en Duin. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte is kort na de steekpartij aangehouden in de buurt van het NS-station. Lees hierover meer in dit artikel en dit artikel.

Poging tot inbraak Delving

AKERSLOOT - Zaterdag 9 november is er tussen 15.00 en 21.00 uur is er gepoogd in te breken in een woning op de Delving in Akersloot. Bij terugkomst zagen de bewoners dat gepoogd was met grof geweld het raam in de keuken open te breken. Dit is aan de voorzijde van de woning, goed in het zicht van de weg. Ook was gepoogd het raam van het toilet, gelegen naast de keuken open te breken. Men is niet binnen gekomen.

Meer berichten