Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Jager
Regio

Inbraak bedrijfsauto's, snelheidscontrole en 'kattenkwaad'

  Politie

De politieberichten van maandag 18 maart tot en met zondag 24 maart 2019.

Castricum
Maandag 18 maart is er een 61 jarige man uit Castricum aangehouden. De man had, zonder deze te betalen, een krant weggenomen bij een winkel in het winkelcentrum Geesterduin. De man heeft een strafbeschikking gekregen.

In de nacht van dinsdag 19 op woensdag 20 maart is er ingebroken in bedrijfsauto's. Deze stonden geparkeerd op De Bloemen en op de Mendelsohnlaan. Er is gereedschap weggenomen. Om bij dat gereedschap te komen heeft men, bij beide voertuigen, een autoruit stuk geslagen.

Woensdag 20 maart werd er assistentie verleend aan de ambulancedienst. In het duin bleek een mountainbiker over de kop te zijn gegaan. Hiervoor kwam de traumaheli. De omstanders werden door de politie op afstand gehouden

Op Facebook meldt Politie Alkmaar, dat zij in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 maart voor een melding richting een adres in Castricum werden gestuurd. Melder had een groep van 20 personen verkleed als een kat in de tuin en woning gehad. Er was ook met een zweep over de schutting geslagen.. De jongen gaf aan dat hij het echt gezien had. Ondanks de zoekslag in de omgeving niets meer aangetroffen.

Akersloot
Woensdagochtend 20 maart wederom een snelheidscontrole op de Geesterweg. De toegestane snelheid aldaar is 50 km/h. Van de 560 passanten reden er 78 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 82 km/h. Via het CJIB krijgt men de bekeuring thuis gestuurd.

Meer berichten