Politie druk met o.a. gestolen personenauto en bromfietsen
Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Jager
Regio

Politie druk met o.a. gestolen personenauto en bromfietsen

  Politie

De politieberichten van maandag 4 februari tot en met zondag 10 februari

Limmen
Woensdagochtend 6 februari om 08.45 uur vond er, op de Rijksweg te Limmen ter hoogte van de Uitgeesterweg, een ongeval plaats tussen een personenauto en een bromfiets. Een personenauto, die vanaf Castricum rechtsaf de Uitgeesterweg op wilde gaan, zag de bromfietser, die in de richting Castricum reed, over het hoofd. De bestuurster van de bromfiets is door personeel van de ambulancedienst nagekeken, maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Beide voertuigen waren wel beschadigd.

Akersloot
In de nacht van zondag 3 op maandag 4 februari is er vanaf de Hoocamp een personenauto gestolen. Betreft een Mercedes-Benz, type A180, grijs van kleur voorzien van het kenteken 47XZD6.

Tussen maandag 4 februari 15:30 uur en dinsdag 5 februari 2019 13:30 uur is er ingebroken bij een woning gelegen aan de Julianaweg te Akersloot. Men heeft een raam bij de keuken opengebroken. Woning is doorzocht.

Castricum
Maandagavond 4 februari rond 18:30 uur vond er aan verkeersongeval materieel plaats op de kruising Walstro/Soomerwegh. Een bus van Connexion reed over de Soomerwegh en maakte ter hoogte van de Walstro een draai en draaide de Soomerwegh in de richting van Castricum op. De buschauffeur gaf aan dat hij de tegemoetkomende auto die uit het Schubertplantsoen niet had gezien. Een sleper van de firma v.d Eng zag blauw blauw op de kruising en kwam poolshoogte nemen. Die heeft het voertuig meegenomen richting v.d Eng in Heemskerk. Lees meer over dit ongeval in dit artikel.

Er zijn afgelopen week een drietal bromfietsen gestolen vanaf de Dorpsstraat en de Stationsweg. Het betreft alle drie het merk Piaggio. Deze bromfietsen waren voorzien van de kentekens: D967TP, DKB03R en F169FV.

Meer berichten