Inbraak Willem de Rijkelaan
Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Jager
Castricum

Inbraak Willem de Rijkelaan

  Politie

De politieberichten van maandag 28 januari tot en met zondag 3 februari

Castricum
Maandag 28 januari is er een bromfiets gestolen vanaf de fietsenstalling van de Bloemen 65. Het betreft een Piaggio, groen van kleur, voorzien van het kenteken DJV55P

Tussen dinsdag 29 januari 22:00 uur en woensdag 30 januari 14:00 uur is er een poging inbraak woning geweest gelegen aan de Santmark te Castricum. Onbekenden hebben gepoogd zich de toegang tot de woning te verschaffen waardoor er schade is ontstaan aan de kozijnen. Dit betreffen kozijnen van openslaande ramen.

Ook is er afgelopen week getracht in te breken bij een woning gelegen in de Marshallstraat te Castricum. De bewoonster ontdekte op enig moment dat de cilinder van het slot in de achterdeur op grond lag en zij zo naar buiten kon kijken.

Helaas is er ook op zaterdagavond 2 februari tussen 19.00 en 23.00 uur ingebroken in een woning aan de Willem de Rijkelaan. Bij thuiskomst bleek de gehele woning overhoop te zijn gehaald. In de keuken bleek een raam geforceerd, door middel van een breekijzer. Het is nog niet bekend, wat er weggenomen is.

Meer berichten