Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Regio

Politieberichten met o.a. rijden onder invloed en zonder rijbewijs

  Politie

De poltiieberichten van maandag 24 september tot en met zondag 30 september 2018

Limmen
Een 31-jarige man uit Limmen liep (reed) in de nacht van woensdag 26 op donderdag 27 september tegen de lamp toen hij gecontroleerd werd op het gebruik van alcohol. De bestuurder blies een 'A' indicatie op straat. Bij verdere controle bleek dat zijn rijbewijs geschorst was. Op het politiebureau blies de man vervolgens 365 Ugl. Dit was al de 4e keer dat de man aangehouden werd voor het rijden onder invloed. De man heeft een dagvaarding uitgereikt gekregen. De man blijkt zeer hardnekkig te zijn in het rijden zonder rijbewijs, want later in de week werd deze man wederom staande gehouden voor het rijden zonder geldig rijbewijs. De man heeft hiervoor een proces verbaal gekregen.

Akersloot
Donderdag 27 september werd er ontdekt, dat er ingebroken was bij een woning, gelegen aan de Wagnerlaan te Akersloot. Via de achterzijde was de woning betreden. Het slot was uit de achterdeur gehaald. Bij nader onderzoek bleek ook de deur van de schutting te zijn opengebroken. De woning is geheel doorzocht. Omdat de bewoners op vakantie waren kon er nog niet vastgesteld worden of er goederen weggenomen zijn.

Castricum
Donderdag 27 september omstreeks 12.00 uur, heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de kruising Soomerwegh/De Bloemen/Beethovensingel. De bestuurder van een personenauto, die vanaf de Beethovensingel de Soomerwegh opreed zag een andere personenauto, die op de Soomerwegh richting de Walstro reed, over het hoofd, waarna men met elkaar in botsing kwam. Beide bestuurders zijn door de medewerkers van de ambulancedienst nagekeken en verwezen naar de huisarts. Beide personenauto's zijn weggesleept.

Zondagavond 30 september omstreeks 18:23 uur, was er een melding van winkeldiefstal heterdaad bij een supermarkt in winkelcentrum Geesterduin. De daders waren twee mannen die een hoeveelheid blikjes drank gestolen hadden. Bij het aanspreken werden de twee mannen agressief en gingen er op een scooter vandoor. Het kenteken van die scooter was mogelijk afgeplakt. Lees meer over de Burgernetmelding in dit artikel.

Meer berichten