Afbeelding
Foto: Politie Alkmaar op Facebook

Man (21) uit Limmen geslagen, geschopt en beroofd in Heiloo

Politie Heiloo

Op vrijdag 27 juli rond 15.00 uur, liep een 21-jarige man uit Limmen richting het winkelcentrum Het Hoekstuk in Heiloo. Hij liep via de parkeerplaats van De Capelacker naar de noordzijde van de flat aan de Kerkakkers en liep daar het speelveldje op.

Aan de noordzijde van de flat van de Kerkakkers is een inham in het gebouw en daar stonden op dat moment twee jongens met allebei een scooter. Eén van de twee jongens was een donkere jongen met een klein staartje wat onder zijn helm vandaan kwam. Hij zat op een rode bromfiets. De andere jongen had blond krullend haar en droeg geen helm. Deze zat op een zwarte bromfiets met windscherm.

De blonde jongen zei iets tegen tegen de man. Hij draaide zich om, want hij verstond niet wat de blonde jongen zei. Nog voordat de jongen kon reageren, werd zijn schoudertasje van zijn bovenlijf gerukt. Het tasje brak en de blonde jongen vroeg om geld. Terwijl hij dit vroeg, doorzocht hij het schoudertasje. Nog voordat het slachtoffer het tasje terug kon pakken, werd hij door de andere jongen in zijn buik geslagen en geschopt. Toen de blonde jongen tegen zijn partner zei dat het slachtoffer niets had, gingen de twee verdachten ervandoor. Ze reden op hun bromfietsen in de richting van de garages aan de Geestakker.

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. Heeft u iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze beroving, dan horen zij dat graag. U kunt contact opnemen met 0900-8844.

Bron en foto: politie Alkmaar op Facebook.