Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Meerdere (brom)fietsers naar ziekenhuis na ongevallen

  Politie

De politieberichten van maandag 16 juli t/m zondag 22 juli.

Dinsdag 17 juli omstreeks 13.12 uur, vond er een aanrijding plaats tussen twee fietsers en een personenauto. De fietsers reden over de Soomerwegh in de richting van Limmen. Op de kruising met De Bloemen naderde een personenauto van rechts. De bestuurder van de personenauto had gezien dat er geen verkeer naderde op de Soomerwegh, maar had niet gezien dat de twee fietsers voor haar neus reden. Zij raakte nog net een van de fietsers die vervolgens ten val kwam en over de motorkap rolde. De betrokken fietser is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Woensdag 18 juli om 07.43 uur, heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Beverwijkerstraatweg tussen een personenauto en een fietser. De bestuurder van de personenauto gaf aan rustig te hebben gereden, maar door de laagstaande zon had zij de fietser niet gezien. De aangereden fietser is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Woensdag 18 juli omstreeks 15.40 uur, bleek er te zijn ingebroken in een auto op de Noorderstraat in Castricum. Dit is tussen 14.15 en 15.30 uur gebeurd. Het raampje achter het achterportier was ingeslagen en uit de kofferbak is een tas met sleutels, GSM etc. weggenomen.

Donderdag 19 juli om 02.40 uur, heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Heemstederweg. Op dat tijdstip was het donker en mistig op het fietspad en daardoor heeft de bestuurder van een bromfiets mogelijk een verlichtingspaaltje over het hoofd gezien en deze geschampt, waardoor ze gevallen zijn. De bestuurder, die geen helm droeg, en de passagier zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Meer berichten