Logo uitkijkpost.nl
Foto: Facebookpagina Politie Alkmaar
Akersloot

Inbraak heterdaad Akersloot

  Politie

Vrijdagavond 8 juni omstreeks 20:15 uur werd de politie met spoed richting Akersloot gestuurd in verband met een woninginbraak. De meldster zag dat er iemand uit het slaapkamerraam stapte, bedacht zich geen moment en belde 112. Terwijl de meldster de centralist aan de lijn had, en de situatie door gaf reden de agenten uit Castricum en Alkmaar met spoed richting Akersloot.

De crew van de politiehelikopter was tijdens de surveillance voor een vermissing onderweg naar Heerhugowaard toen de bovenstaande melding binnenkwam. De vermiste jongen in Heerhugowaard werd aangetroffen en hierdoor kon de politiehelikopter assistentie verlenen in Akersloot. De politiehelikopter en de politie op de grond hebben in en rondom Akersloot gezocht.

De meldster zag na de inbraak dat de inbrekers in een voertuig stapten en ervandoor gingen. De meldster twijfelde geen moment en maakte een foto van het voertuig. Ter plaatse is de foto gedeeld met de politie op straat en de crew van de politiehelikopter.

Ondanks de uitgebreide zoekslag is er niemand meer aangetroffen. De aangifte is genoteerd en de inbraak zal verder in onderzoek worden genomen.

Bronnen: Facebookpagina Poltie Alkmaar en agent Virgil de la Haye op Twitter

Meer berichten