Logo uitkijkpost.nl
Regio

Politieberichten met o.a. sfeervol straatvoetbaltoernooi en ruziënde fietsers

  Politie

De politieberichten van maandag 7 mei tot en met zondag 13 mei 2018

Limmen

Het straatvoetbaltoernooi in Limmen, met zo'n 1.500 deelnemers en toeschouwers per avond heeft in warme sferen plaatsgevonden. De agenten die hebben rondgelopen gaven alle bewoners een groot compliment voor de ontspannen sfeer tijdens het evenement.

Akersloot

Op dinsdag 8 mei is door de wijkagent, in samenwerking met het Noord-Hollands Landschap, vaartoezicht gehouden in de wateren om Akersloot heen, onder andere het Die. Helaas zijn er meerdere bekeuringen uitgeschreven onder andere voor een waterskiër achter een 25 pk motorboot. Alle boten waren niet voorzien van een registratie, terwijl dat wel nodig is.

Op woensdag 9 mei tussen 19.00 uur en 21.15 uur is door de politie een radarcontrole gehouden op de Geesterweg in Akersloot. Daarbij zijn ruim 400 voertuigen gepasseerd met 105 overtredingen. De hoogst gemeten snelheid was twee keer 90 km/u.

Castricum

Op woensdag 9 mei om 15.38 uur zijn collega's gegaan naar een camping aan de Zeeweg in Castricum. Daar stond een caravan in brand. Brandweer heeft geblust. Gebleken is, dat met de eerste keer aansteken van het gasfornuis alles vlam vatte. Gelukkig waren er geen gewonden en er was een goede samenwerking tussen campinggasten, medewerkers camping, brandweer en politie.

Deze week hebben in de hele gemeente Castricum een viertal fietsongevallen plaatsgevonden, waarbij bestuurders met de sturen in elkaar kwamen, danwel ruzie met andere fietsers hadden gekregen.

Meer berichten