Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Akersloot

Politie nodigt inwoners Akersloot uit

  Politie

De jaarlijkse politie & gemeente wijkavond van Akersloot vindt plaats op maandagavond 9 april. Wijkagent Pim van der Maas nodigt inwoners van Akersloot uit om daarbij aanwezig te zijn. Deze avond wil hij, samen met Eric Groot-van Ederen van gemeente Castricum, gebruiken om samen met inwoners van Akersloot te inventariseren welke onderwerpen in het dorp aandacht verdienen en om afspraken te maken over de aanpak ervan.

"De politie en de gemeente houden zich samen met anderen bezig met veiligheid in uw woonomgeving. U kent uw buurt het beste. Vaak weet u beter en sneller wat er in uw omgeving speelt dan de politie. Daarom werken wij graag met u samen. De informatie die u heeft is heel waardevol om het politie- en gemeentewerk snel en gericht te kunnen doen. De resultaten zullen wij in een vervolgbijeenkomst met u bespreken. Zo zorgen we samen voor een veilige wijk.", aldus Pim van der Maas op de facebookpagina 'Je bent Akersloter als...'.

U bent uitgenodigd om op maandag 09 april vanaf 19.30 uur aanwezig te zijn in ontmoetingscentrum 't Kruispunt, Mozartlaan 1a in Akersloot.

Indien u vragen heeft, is Pim van der Maas bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844 of per mail: pim.van.der.maas@politie.nl

Bron: Pim van der Maas, Wijkagent Limmen, Akersloot & De Woude, Politie Noord-Holland.

Meer berichten