Logo uitkijkpost.nl
Foto: Monique de Vries
Castricum

Poltieberichten met o.a. kind (4) valt uit raam

  Politie

De politieberichten van maandag 5 maart tot en met zondag 11 maart 2018

Castricum

Maandagochtend 5 maart heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de Kramersweg. Het betrof een aanrijding tussen een motor en een personenauto. De motorrijder reed achter twee voertuigen en haalde de beide voertuigen in. Het voorste voertuig sloeg echter linksaf om een parkeervak in te rijden. Hierdoor klapte de motorrijder tegen het voertuig aan. Ambulance is ter plaatse gekomen en de motorrijder is overgebracht naar het ziekenhuis.

Woensdag 7 maart heeft er een winkeldiefstal plaatsgevonden bij de Aldi. De verdachte, een 31 jarige man uit de Sovjet Unie, heeft voor een bedrag van 84,30 euro aan sigaretten weggenomen. De verdachte is aangehouden en heeft een dagvaarding gekregen.

Donderdagmiddag 9 maart kwam een melding dat er op het Buitendijkspad een persoon te water zou zijn. De melding bleek een beetje zwaarder te zijn dan de werkelijkheid. In een klein slootje lag een driewielige booster. De bestuurder hing nog op de booster maar was nog droog en niet gewond. De bestuurder is van zijn booster geholpen en thuisgebracht. De booster is door een speciaal bedrijf uit het slootje gehaald.

Vrijdag 10 maart is aan het Tulpenveld te Castricum is een 4 jarig kind uit het raam van een woning gevallen. Een buurvrouw hoorde een kind hard huilen en is op onderzoek uitgegaan. Zij trof het slachtoffertje liggend in de tuin aan. Slachtoffertje heeft een hoofdwond opgelopen en bleek alleen thuis te zijn. Het kind werd naar het VU ziekenhuis overgebracht, alwaar zijn moeder later ook ter plaatse kwam. Het kind heeft bij zijn val geen ernstig letsel opgelopen.

Zaterdagmorgen 11 maart rond 02.00 uur melding van een jongen die onwel was op de rotonde C.F.Smeetslaan / M.L. Kinglaan te Castricum. De, 17 jarige jongen lag in het gras en was slecht aanspreekbaar. De jongen is door de Ambulancedienst nagekeken. Hij bleek zwaar onder invloed en koud te zijn. Zijn vrienden vertelden, dat zij uit waren geweest in Castricum en dat de jongen ongeveer een halve fles sterke drank en meerdere biertjes had gedronken. De jongen is, nadat hij behandeld was, door zijn ouders opgehaald.

Zaterdag 11 maart om 01:55 uur werd op de Zeeweg een 25-jarige bestuurder uit Beverwijk gecontroleerd. Hij reed in zijn personenauto en vertoonde slingerend rijgedrag. Bij de controle bleek door alcoholgebruik en bij de ademtest op straat blies de bestuurder een A. In het bureau werd een ademanalyse afgenomen. Uitslag 355 Ug/l en dat is te veel.

De gehele week al diverse meldingen van Irish Travellers die hun diensten aanbieden. Zij vragen voor die klusjes soms hoge bedragen. Advies is om niet met hen in zee te gaan.

Bron: Politie Castricum

Meer berichten